Looking For Anything Specific?

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα - Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ερωτευμένοι σε ... - ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!

Γεννησε Η Χριστινα Μπομπα - Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ερωτευμένοι σε ... - ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του.

Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται το ζευγάρι καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του. Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της ...
Χριστίνα Μπόμπα: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της ... from www.tlife.gr
Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς. #tanimanidakia», έγραψε χαρακτηριστικά ο «χαζομπαμπάς» στην λεζάντα που συνόδευε την τρυφερή φωτογραφία. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε: Η χριστίνα μπόμπα εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο «μητέρα».

Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram.

Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η χριστίνα μπόμπα με τον σάκη τανιμανίδη, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. «ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Σε συνέντευξή της στην αρχή της εγκυμοσύνης της στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα», η χριστίνα μπόμπα είχε παραδεχθεί πως ο δρόμος προς.

Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό, ο σάκης τανιμανίδης, ο οποίος ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωράκια του. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας.

Ατύχημα για την Χριστίνα Μπόμπα - Χτύπησε στο πρόσωπο η ...
Ατύχημα για την Χριστίνα Μπόμπα - Χτύπησε στο πρόσωπο η ... from www.fthis.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα γέννησε δύο υγιέστατα κοριτσάκια, με τον σάκη τανιμανίδη να κάνει γνωστή την είδηση ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία με τα δίδυμα αγκαλιά. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα υποδέχθηκαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια το μεσημέρι της τετάρτης (23/6). Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο σάκης τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης είναι πλέον δύο ευτυχισμένοι γονείς, καθώς σήμερα υποδέχθηκαν τα δύο τους κοριτσάκια. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο σάκης τανιμανίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγη ώρα η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. ❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης.

Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα υποδέχθηκαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια το μεσημέρι της τετάρτης (23/6). Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο παρουσιαστής μάλιστα, φρόντισε να δείξει τη χαρά του και μέσω των social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα νεογέννητα και έγραψε:

Η Χριστίνα Μπόμπα με καυτό σορτς και χωρίς photoshop ...
Η Χριστίνα Μπόμπα με καυτό σορτς και χωρίς photoshop ... from queen.bbend.net
Βόλτα στο κολωνάκι με άψογο στυλ μια ανάσα πριν από τον τοκετό. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες του. Ο παρουσιαστής, που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα υποδέχθηκαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια το μεσημέρι της τετάρτης (23/6). Ο σάκης τανιμανίδης ενημέρωσε τους followers του για το χαρμόσυνο νέο. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η χριστίνα μπόμπα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

❤️ στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα μπόμπα που για πρώτη φορά έγιναν γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία μετά δίδυμα στην αγκαλιά του και φυσικά δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του. Επί 2!», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στην πρώτη φωτογραφία του. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Kαι πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, που ζυγίζουν τρία η χριστίνα είχε προετοιμάσει τους φίλους και τους θαυμαστές της ότι πλησιάζει η μέρα της γέννας με ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. #tanimanidakia, γράφει ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς και ιδού Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου δεκέμβρη η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση.

Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια τους μπομπα γεννησε. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, η οποία έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Posting Komentar

0 Komentar